Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Cine este conectat?
În total sunt 21 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 21 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 21, Joi 21 Noi 2024, 10:39
Parteneri
Sondaj
Ultimele subiecte
» chat topic
Ce fel de anime-uri va plac si de ce? Icon_minitimeJoi 20 Feb 2020, 13:48 Scris de Yobichon

» Cine crezi ca va posta dupa tine?
Ce fel de anime-uri va plac si de ce? Icon_minitimeSam 23 Mar 2019, 20:58 Scris de Yobichon

» din 100 in 100 pana la infinit
Ce fel de anime-uri va plac si de ce? Icon_minitimeLun 18 Mar 2019, 17:19 Scris de Yobichon

» din 10 in 10
Ce fel de anime-uri va plac si de ce? Icon_minitimeLun 18 Mar 2019, 17:19 Scris de Yobichon

» [Joc]Te banez pentru ca...
Ce fel de anime-uri va plac si de ce? Icon_minitimeDum 17 Mar 2019, 21:41 Scris de Yobichon

» Numaratoare (partea 2)
Ce fel de anime-uri va plac si de ce? Icon_minitimeDum 17 Mar 2019, 20:37 Scris de Yobichon

» Cate mesaje ai?
Ce fel de anime-uri va plac si de ce? Icon_minitimeSam 16 Mar 2019, 22:47 Scris de Yobichon

» Aici Motoko~
Ce fel de anime-uri va plac si de ce? Icon_minitimeMar 02 Mai 2017, 22:33 Scris de Motoko

» Poveste
Ce fel de anime-uri va plac si de ce? Icon_minitimeVin 21 Apr 2017, 22:01 Scris de Motoko

Top postatori
xey (1860)
Ce fel de anime-uri va plac si de ce? Vote_l11Ce fel de anime-uri va plac si de ce? Voting12Ce fel de anime-uri va plac si de ce? Vote_l11 
Rosey090 (1591)
Ce fel de anime-uri va plac si de ce? Vote_l11Ce fel de anime-uri va plac si de ce? Voting12Ce fel de anime-uri va plac si de ce? Vote_l11 
Deya (1366)
Yobichon (982)
Zeref Dragneel (794)
Ciocolată (699)
Kagome San (505)
Yuuuki (488)
Ikmeya (365)
HappyVero (360)
Cei mai activi postatori ai lunii
Niciun utilizator
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar

Ce fel de anime-uri va plac si de ce?

In jos 
+3
Yuuuki
Yobichon
Zeref Dragneel
7 participanți
AutorMesaj
Zeref Dragneel
Member
Zeref Dragneel

Sex : masculin Zodiac : Gemeni Varsta : 23
Yeni : 32593
Reputatie : 0
Localizare : Caras-Severin,Romania,Europa,Terra,Calea Lactee,Univers
Joburi/Distractii : Anime si Steam
Stare de spirit : "No one stands on the top of the world. Not you, not me, not even Gods. But the unbearable vacancy of the throne in the sky is over. From now on...I will be sitting on it."

Ce fel de anime-uri va plac si de ce? Empty
MesajSubiect: Ce fel de anime-uri va plac si de ce?   Ce fel de anime-uri va plac si de ce? Icon_minitimeLun 25 Ian 2016, 20:14

Mie imi plac anime-urile care contin lupte bazate pe inteligenta nu pe putere,ca in Death Note,in care personajele trebuie sa isi foloseasca mintile si sa gandeasca si cele cu strategii,etc.Nu ma pricep la explicat dar sa va dau un exemplu:Ce a facut Aizen Sousuke din Bleach ca sa puna mana pe Hōgyoku.
Voi?
Sus In jos
https://www.wowapp.com/w/zerefdragneel/Zeref-Dragneel
Yobichon
Moderator
Moderator
Yobichon

Medalii: : Membrul lunii Ianuarie 2016
Sex : masculin Zodiac : Scorpion Varsta : 25
Yeni : 36746
Reputatie : 8
Stare de spirit : Nesatisfacator spre mizerabil

MesajSubiect: Re: Ce fel de anime-uri va plac si de ce?   Ce fel de anime-uri va plac si de ce? Icon_minitimeLun 25 Ian 2016, 20:27

In general sunt de acord cu Zeref, imi plac luptele bazate pe inteligenta deoarece multe evenimente nu sunt tocmai previzibile si te impresioneaza atat prin modul de realizare cat si prin inteligenta si modul in care a fost gandita povestea de catre artistul respectiv. Din pacate, nu sunt foarte multe anime-uri atat de impresionante, asa ca in mare parte imi ocup timpul vazand romance-uri. Da, da, stiu. Majoritatea au acele clasicuri, se tot repeta evenimente de la un anime la altul dar pur si simplu imi plac, probabil din cauza ca in majoritatea ma indragostesc de personajul feminin (MASHIRO SHIINA <3). Totusi, din cand in cand sunt placut surprins sa vad ca mai apar si unele anime-uri bune, cu toate ca parerea mea despre noile anime-uri este una nu prea placuta. In ultimul timp nimic nu ma mai surprinde, asa ca ma limitez la anime-uri simple, mai nimic special, sunt momente cand mai dau de un anime vechi, original si bine realizat, ugh, ce moment placut!
Sus In jos
Yuuuki
Member
Yuuuki

Sex : feminin Mesaje : 488
Yeni : 32583
Joburi/Distractii : 2B || !2B
Stare de spirit : Somnoroasă

MesajSubiect: Re: Ce fel de anime-uri va plac si de ce?   Ce fel de anime-uri va plac si de ce? Icon_minitimeLun 25 Ian 2016, 20:43

Huh, misterul e baza :3
Îmi place tot ce ține de el, îmi place să stau cu sufletul la gură până la final (mai exact până mă lumineaz și eu =))) )
Ador de altfel confruntarea dintre mințile oamenilor (asta sună de parcă un om ar avea mai multe minți, dar înțelegeți voi), nu știi niciodată la ce să te aștepți de la un personaj. Urmăresc cu interes dezvoltarea lor ca persoană; uneori simt o plăcere când unii ajung în pragul suprem al degradării morale (nu mă judecați).
Mai sunt atrasă de romance-uri, deși uneori mi se par prea siropoase..depinde doar de starea mea.
Exprimarea mi-e varză...și cam atât momentan *-*
Sus In jos
rakuens
Nou venit
rakuens

Sex : masculin Zodiac : Taur Varsta : 27
Yeni : 32280
Joburi/Distractii : Osu! C++ PROGRAMMING AAAA
Stare de spirit : QQQQ

MesajSubiect: Re: Ce fel de anime-uri va plac si de ce?   Ce fel de anime-uri va plac si de ce? Icon_minitimeLun 25 Ian 2016, 20:47

OFF T:
Yuuuki a scris:
Îmi place tot ce ține de el, îmi place să stau cu sufletul la gură până la final (mai exact până mă lumineaz și eu =))) )
Ador de altfel confruntarea dintre mințile oamenilor (asta sună de parcă un om ar avea mai multe minți, dar înțelegeți voi), nu știi niciodată la ce să te aștepți de la un personaj. Urmăresc cu interes dezvoltarea lor ca persoană; uneori simt o plăcere când unii ajung în pragul suprem al degradării morale (nu mă judecați).
Mai sunt atrasă de romance-uri, deși uneori mi se par prea siropoase..depinde doar de starea mea.

Mirai Nikki? :p

ON T:
orice anime care are un main girl ne-retardat + magic +/- (neaparat) romance
Sus In jos
Yuuuki
Member
Yuuuki

Sex : feminin Mesaje : 488
Yeni : 32583
Joburi/Distractii : 2B || !2B
Stare de spirit : Somnoroasă

MesajSubiect: Re: Ce fel de anime-uri va plac si de ce?   Ce fel de anime-uri va plac si de ce? Icon_minitimeLun 25 Ian 2016, 21:04

OFF T:
rakuens a scris:
OFF T:
Yuuuki a scris:

Mirai Nikki? :p

ON T:
orice anime care are un main girl ne-retardat + magic  +/- (neaparat) romance

Te referi la faza cu degradarea morală? Dacă da, eu făceam aluzie la Death Note Razz mai exact la Light. Cu toate că și Yuno se încadrează perfect în categoria asta.
Sus In jos
Yuuka
Member
Yuuka

Sex : feminin Zodiac : Taur Varsta : 26
Yeni : 32311
Localizare : Craiova
Joburi/Distractii : |Anime|Manga|Citioare|
Stare de spirit : No

MesajSubiect: Re: Ce fel de anime-uri va plac si de ce?   Ce fel de anime-uri va plac si de ce? Icon_minitimeMar 26 Ian 2016, 18:31

Pot spune ca fiecare anime are farmecul sau in rest,sunt atrasa de cele cu tema Era Victoriana si sa fie psihologice,mister,demoni si ingeri si altele...Adica genul acela de anime care te tine in suspans la orice episod gen Akame Ga Kill,Death Note,Pandora Hearts sau Kuroshitsuji.
Sus In jos
Invader Lamu
Nou venit
Invader Lamu

Sex : masculin Mesaje : 26
Yeni : 32182

MesajSubiect: Re: Ce fel de anime-uri va plac si de ce?   Ce fel de anime-uri va plac si de ce? Icon_minitimeMier 04 Mai 2016, 13:45

Mie imi palc cele Fantasy si SF in general cele cu personaje feminine cu puteri magice sau paranormale.
Sus In jos
Eris
Nou venit
Eris

Sex : feminin Mesaje : 8
Yeni : 29812

MesajSubiect: Re: Ce fel de anime-uri va plac si de ce?   Ce fel de anime-uri va plac si de ce? Icon_minitimeSam 24 Sept 2016, 19:44

Nu prefer un gen anume ci daca un anime ma prinde si il revad mai mult de doua ori atunci imi place. As avea ca preferate Sailor Moon(fiind primul vazut), Yu Yu Hakusho, Slayers, Full Metal Alchimist, etc...
Sailor Moon imi place fiindca dupa cum am spus este primul pe care l-am vazut cand aveam opt ani si a ramas o amintire placuta a copilariei mele. Yu Yu Hakusho desi este o combinatie intre fantazie si actiune, are si ceva umor si niciodata nu m-a plictisit.
Sus In jos
http://fantasia.forumgratuit.ro/forum
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce fel de anime-uri va plac si de ce?   Ce fel de anime-uri va plac si de ce? Icon_minitime

Sus In jos

Ce fel de anime-uri va plac si de ce?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cel mai neapreciat anime
» Top Anime
» Anime Review
» Rate the anime
» Alfabetul anime

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum