Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Cine este conectat?
În total sunt 12 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 12 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 15, Lun 27 Ian 2014, 21:20
Parteneri
Sondaj
Ultimele subiecte
» chat topic
Primul anime vizionat Icon_minitimeJoi 20 Feb 2020, 13:48 Scris de Yobichon

» Cine crezi ca va posta dupa tine?
Primul anime vizionat Icon_minitimeSam 23 Mar 2019, 20:58 Scris de Yobichon

» din 100 in 100 pana la infinit
Primul anime vizionat Icon_minitimeLun 18 Mar 2019, 17:19 Scris de Yobichon

» din 10 in 10
Primul anime vizionat Icon_minitimeLun 18 Mar 2019, 17:19 Scris de Yobichon

» [Joc]Te banez pentru ca...
Primul anime vizionat Icon_minitimeDum 17 Mar 2019, 21:41 Scris de Yobichon

» Numaratoare (partea 2)
Primul anime vizionat Icon_minitimeDum 17 Mar 2019, 20:37 Scris de Yobichon

» Cate mesaje ai?
Primul anime vizionat Icon_minitimeSam 16 Mar 2019, 22:47 Scris de Yobichon

» Aici Motoko~
Primul anime vizionat Icon_minitimeMar 02 Mai 2017, 22:33 Scris de Motoko

» Poveste
Primul anime vizionat Icon_minitimeVin 21 Apr 2017, 22:01 Scris de Motoko

Top postatori
xey (1860)
Primul anime vizionat Vote_l11Primul anime vizionat Voting12Primul anime vizionat Vote_l11 
Rosey090 (1591)
Primul anime vizionat Vote_l11Primul anime vizionat Voting12Primul anime vizionat Vote_l11 
Deya (1366)
Yobichon (982)
Zeref Dragneel (794)
Ciocolată (699)
Kagome San (505)
Yuuuki (488)
Ikmeya (365)
HappyVero (360)
Cei mai activi postatori ai lunii
Niciun utilizator
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar

Primul anime vizionat

In jos 
+6
Polaris Sonata
Yuuuki
Yuuka
Zeref Dragneel
Yobichon
Ciocolată
10 participanți
AutorMesaj
Ciocolată
Designer
Designer
Ciocolată

Medalii: : Primul anime vizionat Award_star_gold_3_zpsowucbnux
Sex : feminin Mesaje : 699
Yeni : 36375
Reputatie : 0
Localizare : El Dorado
Joburi/Distractii : Haven't you heard the rumours?
Stare de spirit : cum uh sol nu

Primul anime vizionat Empty
MesajSubiect: Primul anime vizionat   Primul anime vizionat Icon_minitimeSam 23 Ian 2016, 18:31

Hullo, people, hai la discuții discutabile.
Care a fost primul anime pe care l-ați văzut? Ce v-a marcat la el, ce v-a făcut să vreți mai mult? L-ați mai revedea acum? Feel free to improvise ^^

Eu îmi amintesc clar, la mine primul anime a fost Naruto, pe vremea când era dublat pe Jetix, asta fiind acum un milion de ani. Inițial mă enerva foarte tare, dar apoi a început să-mi placă, și o perioadă, m-am uitat doar pe Jetix, eram disperată, dar apoi au început reluările, așa că m-am hotărât să mă uit pe net la tot--și de aici s-a născut iubirea mea pentru limba japoneză. Naruto a fost un anime foarte important pentru mine, aș putea spune chiar că mi-a schimbat viața, dar privind în urmă, nu m-aș mai uita din nou la el. Însă este foarte drăguț să îmi amintesc de vremea când mă uitam cu atâta plăcere la Naruto, și disperarea atunci când am ajuns la zi cu el (abia apăruse Shippuuden, ah, ce vremuri...) Și probabil că nu m-aș fi uitat la alte animeuri dacă nu aș fi terminat Naruto în vreo 3 săptămâni, so I'm going to be forever grateful.

Voi?
Sus In jos
Yobichon
Moderator
Moderator
Yobichon

Medalii: : Membrul lunii Ianuarie 2016
Sex : masculin Zodiac : Scorpion Varsta : 25
Yeni : 36746
Reputatie : 8
Stare de spirit : Nesatisfacator spre mizerabil

MesajSubiect: Re: Primul anime vizionat   Primul anime vizionat Icon_minitimeSam 23 Ian 2016, 18:47

Ugh, imi aduc aminte de zilele in care stateam pana tarziu ca sa ma uit pe animax/a+ (habar n-am cum era) sa vad Yu Yu Hakusho. Pe atunci habar n-aveam ca-i anime si il vazusem pe tot acolo, asa ca n-am avut ce sa caut pe internet, mi-am dat seama ca era un anime decat dupa ce deja imi pusesem niste titluri pe lista. Ma impresionau luptele, si ca orice pusti, deschideam larg ochii vazand un personaj pozitiv foarte puternic alaturi de niste camarazi, invingand personajele negative. Personajul meu favorit era Hiei, acel tip tacut si retras dar foarte puternic, cu multe secrete si bla, bla, bla. Acesta este primul meu anime si sincer sa fiu nu stiu daca as vrea sa-l vad iar, probabil m-ar plictisi sau l-as considera previzibil, drept ca, pe vremea cand aparuse era foarte original. Sunt putin suparat sa vad ca artistul care a facut aceasta "legenda" a continuat cu Hunter X Hunter, un anime bun dar cu foarte multe lucruri comune, de la personaje pana la evenimente. Un anime pe care cu siguranta n-o sa-l uit, dar acum, nu-l consider ceva atat de interesant cat sa-l recomand mai departe (bine-nteles, este doar parerea mea).
Sus In jos
Zeref Dragneel
Member
Zeref Dragneel

Sex : masculin Zodiac : Gemeni Varsta : 23
Yeni : 32593
Localizare : Caras-Severin,Romania,Europa,Terra,Calea Lactee,Univers
Joburi/Distractii : Anime si Steam
Stare de spirit : "No one stands on the top of the world. Not you, not me, not even Gods. But the unbearable vacancy of the throne in the sky is over. From now on...I will be sitting on it."

MesajSubiect: Re: Primul anime vizionat   Primul anime vizionat Icon_minitimeLun 25 Ian 2016, 17:34

Cand eram mic si era Jetix la TV ma uitam la Shaman King si Naruto dar nu le-am vazut full.Dupa cativa ani am inceput sa ma uit la anime si primul a fost Shaman King pe care l-am vazut complet.
Sus In jos
https://www.wowapp.com/w/zerefdragneel/Zeref-Dragneel
Yuuka
Member
Yuuka

Sex : feminin Zodiac : Taur Varsta : 26
Yeni : 32311
Localizare : Craiova
Joburi/Distractii : |Anime|Manga|Citioare|
Stare de spirit : No

MesajSubiect: Re: Primul anime vizionat   Primul anime vizionat Icon_minitimeLun 25 Ian 2016, 19:34

Primul anime vizionat de mine ar fi Vampire Knight.Stiu ca ma uitam pe Animax cand aveam doar 12 ani si prinsesem o pasiune(obsesie)pentru Kaname.In rest cred ca si Death Note m-a impresionat ar fi primul anime de pe lista mea de anime-uri preferate.
Sus In jos
Yuuuki
Member
Yuuuki

Sex : feminin Mesaje : 488
Yeni : 32583
Joburi/Distractii : 2B || !2B
Stare de spirit : Somnoroasă

MesajSubiect: Re: Primul anime vizionat   Primul anime vizionat Icon_minitimeMar 26 Ian 2016, 00:41

Nu am nici cea mai vagă idee care a fost primul anime vizionat. Știu doar că era subtitrat și nu dublat...nici nu reușeam să citesc la timp:)) Un prieten se uita, și eu ca un copil fraier ce eram, ca să vadă că avem același hobby stăteam și mă uitam, deși eram total paralelă. *-*
Printre primele anime-uri vizionate se numără: Naruto, Yu Yu Hakusho, Kilari, Slayers.
Și acum aș vrea să știu cu ce anime a început totul (având în vedere că nu am dat un răspuns concret, nu prea aveam ce căuta aici)
Sus In jos
Polaris Sonata
Nou venit
Polaris Sonata

Sex : masculin Zodiac : Pesti Varsta : 79
Yeni : 31654
Localizare : Hamburg, Germania
Stare de spirit : Spent

MesajSubiect: Re: Primul anime vizionat   Primul anime vizionat Icon_minitimeMar 29 Mar 2016, 22:44

Primul anime pe care l-am vizionat a fost Ruroni Kenshin- Samurai X prin '97 sau '98, aveam 6-7 ani si rula pe antena 1 duminica dimineata impreuna cu Astro Boy mi-a placut foarte mult si ramane unul dintre favoritele mele. L-am vazut de 4 ori complet. Primul Anime care m-a facut sa fiu fan a fost probabil Death Note , la recomandarea unui prieten.
Sus In jos
PedoBear
Nou venit
PedoBear

Sex : masculin Mesaje : 38
Yeni : 32515
Reputatie : 1

MesajSubiect: Re: Primul anime vizionat   Primul anime vizionat Icon_minitimeMar 29 Mar 2016, 22:59

clar shaman king si slayers.
Sus In jos
xey
Member
xey

Sex : feminin Zodiac : Rac Varsta : 104
Yeni : 40358
Reputatie : 5
Localizare : Gallifrey
Joburi/Distractii : Gaming/anime/seriale/muzica
Stare de spirit : ΩIt's always the same old songΩ

MesajSubiect: Re: Primul anime vizionat   Primul anime vizionat Icon_minitimeMar 29 Mar 2016, 23:01

shaman king sau Sailor moon
Sus In jos
http://irathy.tumblr.com
Mitsu
Translator
Translator
Mitsu

Sex : masculin Zodiac : Gemeni Varsta : 30
Yeni : 37526
Reputatie : 3
Localizare : Brasov
Joburi/Distractii : Video games, Anime, Manga, Music, Chess, Acting Weird?
Stare de spirit : /人 ◕ ‿‿ ◕ 人\

MesajSubiect: Re: Primul anime vizionat   Primul anime vizionat Icon_minitimeMier 30 Mar 2016, 00:09

Primul meu anime vizionat a fost Death Note, se difuza pe la ora 11 noaptea si ma chinuiam sa stau pana tarziu doar ca sa-l vad ^^
Sus In jos
Eris
Nou venit
Eris

Sex : feminin Mesaje : 8
Yeni : 29812

MesajSubiect: Re: Primul anime vizionat   Primul anime vizionat Icon_minitimeSam 24 Sept 2016, 19:55

Primul a fost Sailor Moon cand aveam 7-8 ani. Apoi imi aduc aminte ca pe la 13 ani am vazut Pokemon.
Sa zic ca la 16 ani m-am apucat sa vizionez animeuri fie cand inca mai exista Animax sau pe internet. Si Inuyasha s-ar mai numara printre primele vazute, cand era difuzat la tv.
Sus In jos
http://fantasia.forumgratuit.ro/forum
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Primul anime vizionat   Primul anime vizionat Icon_minitime

Sus In jos

Primul anime vizionat
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce fel de anime-uri va plac si de ce?