Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Cine este conectat?
În total sunt 30 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 30 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 30, Joi 21 Noi 2024, 10:57
Parteneri
Sondaj
Ultimele subiecte
» chat topic
Cum alegi un anime la care te uiti? Icon_minitimeJoi 20 Feb 2020, 13:48 Scris de Yobichon

» Cine crezi ca va posta dupa tine?
Cum alegi un anime la care te uiti? Icon_minitimeSam 23 Mar 2019, 20:58 Scris de Yobichon

» din 100 in 100 pana la infinit
Cum alegi un anime la care te uiti? Icon_minitimeLun 18 Mar 2019, 17:19 Scris de Yobichon

» din 10 in 10
Cum alegi un anime la care te uiti? Icon_minitimeLun 18 Mar 2019, 17:19 Scris de Yobichon

» [Joc]Te banez pentru ca...
Cum alegi un anime la care te uiti? Icon_minitimeDum 17 Mar 2019, 21:41 Scris de Yobichon

» Numaratoare (partea 2)
Cum alegi un anime la care te uiti? Icon_minitimeDum 17 Mar 2019, 20:37 Scris de Yobichon

» Cate mesaje ai?
Cum alegi un anime la care te uiti? Icon_minitimeSam 16 Mar 2019, 22:47 Scris de Yobichon

» Aici Motoko~
Cum alegi un anime la care te uiti? Icon_minitimeMar 02 Mai 2017, 22:33 Scris de Motoko

» Poveste
Cum alegi un anime la care te uiti? Icon_minitimeVin 21 Apr 2017, 22:01 Scris de Motoko

Top postatori
xey (1860)
Cum alegi un anime la care te uiti? Vote_l11Cum alegi un anime la care te uiti? Voting12Cum alegi un anime la care te uiti? Vote_l11 
Rosey090 (1591)
Cum alegi un anime la care te uiti? Vote_l11Cum alegi un anime la care te uiti? Voting12Cum alegi un anime la care te uiti? Vote_l11 
Deya (1366)
Yobichon (982)
Zeref Dragneel (794)
Ciocolată (699)
Kagome San (505)
Yuuuki (488)
Ikmeya (365)
HappyVero (360)
Cei mai activi postatori ai lunii
Niciun utilizator
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar

Cum alegi un anime la care te uiti?

In jos 
+2
rakuens
Ciocolată
6 participanți
AutorMesaj
Ciocolată
Designer
Designer
Ciocolată

Medalii: : Cum alegi un anime la care te uiti? Award_star_gold_3_zpsowucbnux
Sex : feminin Mesaje : 699
Yeni : 36375
Reputatie : 0
Localizare : El Dorado
Joburi/Distractii : Haven't you heard the rumours?
Stare de spirit : cum uh sol nu

Cum alegi un anime la care te uiti? Empty
MesajSubiect: Cum alegi un anime la care te uiti?   Cum alegi un anime la care te uiti? Icon_minitimeJoi 04 Feb 2016, 13:00

Uite o întrebare bună.
Voi cum descoperiți anime-uri noi? Vi le recomandă cineva, le căutați, le găsiți întâmplător? Iar dacă da, cum, în ce loc? De asemenea, ce vă face să urmăriți un anime până la capăt?

La mine e destul de simplu (pentru că nu m-am mai uitat la anime de ani buni)
Chances are, am auzit de un anime la un moment dat, când doar ce apăruse, ceea ce se întâmpla acum un milion de ani. Așa că îmi storc memoria să-mi amintesc cum se numea, caut un rezumat sau o recenzie. Dacă încă mă mai atrage, îl urmăresc, așa cum a fost cazul cu Bakuman. Am vrut să-l văd de când a început, dar n-am avut răbdare, iar apoi, boom, pauză de vreo 4-5 ani, anime terminat și tot ce trebuie.
Se mai întâmplă să am și recomandări de la prieteni, sau să mai citesc o recenzie pe vreun forum, lucru care mă atrage uneori. Dacă povestea pare bună, îi dau o șansă.
Mai greu este ca un anime să mă facă să-l văd până la capăt. Trebuie să aibă o poveste bună, dezvoltarea personajelor, OST genial (opening/ending nu sunt neapărat să fie superbe, dar dacă sunt, multe puncte bonus), și grafică bună... Deși și aici sunt excepții, în ultimul timp nu mai pun atât de mare accentul pe grafică, am găsit anime-uri bune din anii '80.

Una peste alta, cele mai important lucruri când aleg un anime sunt povestea, genul (depinde de starea pe care o am, pot să prefer dramă sau comedie la interval de o zi), număr de episoade, dar dacă povestea sună bine, acesta e mai puțin important, recomandări, personajele, și într-o oarecare măsură, grafica și OST-ul.

Voi?
Sus In jos
rakuens
Nou venit
rakuens

Sex : masculin Zodiac : Taur Varsta : 27
Yeni : 32280
Joburi/Distractii : Osu! C++ PROGRAMMING AAAA
Stare de spirit : QQQQ

MesajSubiect: Re: Cum alegi un anime la care te uiti?   Cum alegi un anime la care te uiti? Icon_minitimeJoi 04 Feb 2016, 15:26

Incep prin a deschide lista de seasonal anime pe MAL (myanimelist)... scroll trough images . Hot girl on cover? pick ! apoi din cele care le-am ales citesc reviews .. daca inca imi place I'll go for it.

Oh and when i feel like watching good anime ----
caut anime cu deep story ( reviews help a lot) sau cel mai mult folosesc recomandarile de la animes care mi-au placut

pls nu faceti la fel , I only watch trash ecchi but i like it
Sus In jos
Mitsu
Translator
Translator
Mitsu

Sex : masculin Zodiac : Gemeni Varsta : 30
Yeni : 37526
Reputatie : 3
Localizare : Brasov
Joburi/Distractii : Video games, Anime, Manga, Music, Chess, Acting Weird?
Stare de spirit : /人 ◕ ‿‿ ◕ 人\

MesajSubiect: Re: Cum alegi un anime la care te uiti?   Cum alegi un anime la care te uiti? Icon_minitimeSam 20 Feb 2016, 23:46

Uhhh, am dat down vote din greseala, gomennasai!

Eu imi caut seriile anime singur (deobicei ma uit pe KissAnime) in fuctie de starea mea de spirit, dar am primit uneori recomandari de la prieteni si straini.

Pe mine ma intereseaza povestea cel mai mult, cu cat mai imprevizibila cu atat mai bine, dar pentru seriile ongoing conteaza daca ma atrage din primul episod sau nu. Personajul principal este important si el / ea, prefer sa-l vad cum se schimba in loc sa ramana la fel (personality-wise mai ales, drama interioara, incertitudinea ლ(´ڡ`ლ) hehehe~) . Grafica nu este importanta, nici opening/ending.
Sus In jos
Rosey090
Member
Rosey090

Sex : feminin Zodiac : Rac Varsta : 24
Yeni : 37617
Reputatie : 1
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : desen, cantat...
Stare de spirit : Mai bine ca niciodata! <3

MesajSubiect: Re: Cum alegi un anime la care te uiti?   Cum alegi un anime la care te uiti? Icon_minitimeDum 06 Mar 2016, 13:07

Pai, eu ma bazez foarte mult pe fratele meu care are gusturi bune.
Apoi pe pareri. Daca sunt majoritar bune, ma uit.
De asemenea, ma uit si prin lista animeurilor noi de pe MAL. Daca e o grafica pe gustul meu, citest sinopsisul. Daca imi place sinopsisul, caut openingul. Daca imi place si ala, ma uit
Sus In jos
Invader Lamu
Nou venit
Invader Lamu

Sex : masculin Mesaje : 26
Yeni : 32182

MesajSubiect: Re: Cum alegi un anime la care te uiti?   Cum alegi un anime la care te uiti? Icon_minitimeMier 04 Mai 2016, 13:43

Le caut pe net si ei bine dupa descrierea povestii, a actiunii. Le aleg.
Sus In jos
Eris
Nou venit
Eris

Sex : feminin Mesaje : 8
Yeni : 29812

MesajSubiect: Re: Cum alegi un anime la care te uiti?   Cum alegi un anime la care te uiti? Icon_minitimeSam 24 Sept 2016, 19:46

Si eu citesc descrierea anime-ului respectiv si chiar daca sunt un pic sceptica in privinta lui ma uit la cateva episoade inainte de a ma pronunta daca merita sa il vizionez in continuare.
Sus In jos
http://fantasia.forumgratuit.ro/forum
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cum alegi un anime la care te uiti?   Cum alegi un anime la care te uiti? Icon_minitime

Sus In jos

Cum alegi un anime la care te uiti?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce fel de anime-uri va plac si de ce?
» Top Anime
» Alfabetul anime
» Cel mai neapreciat anime
» Anime Review

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum