Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Cine este conectat?
În total sunt 11 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 11 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 15, Lun 27 Ian 2014, 21:20
Parteneri
Sondaj
Ultimele subiecte
» chat topic
Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :) Icon_minitimeJoi 20 Feb 2020, 13:48 Scris de Yobichon

» Cine crezi ca va posta dupa tine?
Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :) Icon_minitimeSam 23 Mar 2019, 20:58 Scris de Yobichon

» din 100 in 100 pana la infinit
Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :) Icon_minitimeLun 18 Mar 2019, 17:19 Scris de Yobichon

» din 10 in 10
Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :) Icon_minitimeLun 18 Mar 2019, 17:19 Scris de Yobichon

» [Joc]Te banez pentru ca...
Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :) Icon_minitimeDum 17 Mar 2019, 21:41 Scris de Yobichon

» Numaratoare (partea 2)
Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :) Icon_minitimeDum 17 Mar 2019, 20:37 Scris de Yobichon

» Cate mesaje ai?
Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :) Icon_minitimeSam 16 Mar 2019, 22:47 Scris de Yobichon

» Aici Motoko~
Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :) Icon_minitimeMar 02 Mai 2017, 22:33 Scris de Motoko

» Poveste
Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :) Icon_minitimeVin 21 Apr 2017, 22:01 Scris de Motoko

Top postatori
xey (1860)
Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :) Vote_l11Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :) Voting12Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :) Vote_l11 
Rosey090 (1591)
Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :) Vote_l11Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :) Voting12Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :) Vote_l11 
Deya (1366)
Yobichon (982)
Zeref Dragneel (794)
Ciocolată (699)
Kagome San (505)
Yuuuki (488)
Ikmeya (365)
HappyVero (360)
Cei mai activi postatori ai lunii
Niciun utilizator
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar

Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :)

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Stefy kun
Nou venit
Stefy kun

Sex : masculin Zodiac : Balanta Varsta : 23
Yeni : 31498
Reputatie : 0
Localizare : Piatra Neamt
Joburi/Distractii : Vizionare animeuri /Footbal/Metin2/muzica/seriale
Stare de spirit : Optimistic and ready for anything every day tomorrow .

Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :) Empty
MesajSubiect: Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :)   Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :) Icon_minitimeMier 13 Apr 2016, 00:08

Salut ma numesc Stefan am 15 ani sunt din Piatra Neamt. Ca hobby ma uit la animeuri .In timpul liber ies cu prieteni sau ma joc diferite jocuri ca Cs 1.6 Metin 2 etc .... Sunt un baiat amuzant sincer si de treaba si cu un prieten ca mine nu cred ca te poti plictisi vorbind cu mine .
Imi pare bine sa va cunosc sper sa ne intelegem bine si sper sa nu ne certam pana la urma vreau sa fim prieteni Smile
Sus In jos
Ciocolată
Designer
Designer
Ciocolată

Medalii: : Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :) Award_star_gold_3_zpsowucbnux
Sex : feminin Mesaje : 699
Yeni : 36375
Localizare : El Dorado
Joburi/Distractii : Haven't you heard the rumours?
Stare de spirit : cum uh sol nu

MesajSubiect: Re: Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :)   Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :) Icon_minitimeMier 13 Apr 2016, 00:58

Hello & Welcome Smile

Sper să-ți placă pe la noi, deși cam avem o problemă cu activitatea; I think we are going through a lazy phase (care ține de câteva luni bune, but that's neither here nor there). Sper să fii activ și toate cele, e un forum tare simpatic.

Now, le interogatorius.
1. Ai vreun anime preferat?
2. Manga citești? Dacă da, ce fel de manga?
3. Cum spui, unicorn sau inorog?
4. Ce fel de muzică asculți?
5. Ciocolata îți place?

În calitate de lider de clan, te invit în Yamato atunci când îndeplinești cerințele : )

În rest, have fun!
Sus In jos
Deya
Admin
Admin
Deya

Sex : feminin Zodiac : Fecioara Varsta : 24
Yeni : 43589
Reputatie : 8
Localizare : Schorndorf, Germania
Joburi/Distractii : Editor la pagina Anime Tzup
Stare de spirit : Eh...

MesajSubiect: Re: Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :)   Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :) Icon_minitimeMier 13 Apr 2016, 13:01

Bun venit pe forum STefan ^^ Sunt foarte fericita cand vad ca ni se alatura membrii noi chiar si acum >.<

Sper sa te distrezi, sa iti faci prieteni si sa fii activ. Have fun, enjoy this lazy (almost dead) forum Smile)

So, iti las si eu cateva intrebari:
1. Unicorn sau Inorog? (asta e intrebarea de ''initiere'' aici pe forum deja, so, ai grija ce raspunzi Smile)
Btw, Anca, E TREABA MEA SA INTREB UNICORN SAU INOROG!! (Glumesc Smile)) )
2. Ce anime mi-ai recomanda?
3. Ai fost pana acum la vreo conventie?
4. Ai facut vreodata cosplay? Daca da, in cine te-ai costumat? Iar daca nu, in cine ti-ar placea sa te consumezi?
Sus In jos
https://animefanromania.all-up.com
xey
Member
xey

Sex : feminin Zodiac : Rac Varsta : 104
Yeni : 40358
Reputatie : 5
Localizare : Gallifrey
Joburi/Distractii : Gaming/anime/seriale/muzica
Stare de spirit : ΩIt's always the same old songΩ

MesajSubiect: Re: Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :)   Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :) Icon_minitimeMier 13 Apr 2016, 15:54

Bine ai venit,baiat de la Spiru Haret ^^
Sus In jos
http://irathy.tumblr.com
Stefy kun
Nou venit
Stefy kun

Sex : masculin Zodiac : Balanta Varsta : 23
Yeni : 31498
Localizare : Piatra Neamt
Joburi/Distractii : Vizionare animeuri /Footbal/Metin2/muzica/seriale
Stare de spirit : Optimistic and ready for anything every day tomorrow .

MesajSubiect: Re: Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :)   Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :) Icon_minitimeMier 13 Apr 2016, 21:07

In primul rand aleg inorog (din cauza ca aud numai inucorni de fiecare data )Smile)

Anime preferat "Naruto Shippuden" si "Sword art Online"
Manga am citit doar la Naruto Shippuden ca sa nu mai astept fiecare episod Smile

Eu sunt genul de baiat ce asculta cel mai mult rep dar imi place si muzica rock , pop ,nightcore si dubstep .

Iubesc ciocolata "fara ciocolata viata ar fi amara Smile)"

Deya iti recomand sa te uiti la "Seirei Tsukai no Blade Dance" mi a placut foarte mult s au daca nu ai vazut Gakusen Toshi Asteriks este nou animeul si este foarte interesant .

Nu nu am fost pana acum la o conventie Smile

Nu am facut cosplay Smile

M as costuma in Eduard Keneway (personaj principal din jocul Assasin's Creed 4)

A si sper sa ne intelegem foarte bine .
Sus In jos
Kagome San
Member
Kagome San

Sex : feminin Zodiac : Balanta Varsta : 29
Yeni : 32304
Reputatie : 3
Localizare : Alderaan
Stare de spirit : (✪ω✪)

MesajSubiect: Re: Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :)   Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :) Icon_minitimeMier 20 Apr 2016, 23:05

bine ai venit alaturi de noi!
Sus In jos
http://unstoppablemind.wikiforum.net/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :)   Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :) Icon_minitime

Sus In jos

Trebuie sa ma prezint si eu pana la urma :)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Trebuie sa ma prezint si eu cumva, nu-i asa?
» din 100 in 100 pana la infinit

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Cafenea :: Prezinta-te!!-
Mergi direct la: